Hej Verden!

Jeg har før prøvet at starte en blog op, men det blev ikke til mere end en 10-15 indlæg før jeg slettede det hele igen… Det blev for overvældende… Jeg er af natur ret privat og jeg udleverede nok meget mere af mit inderste end jeg egentlig havde lyst til, så opgaven med denne blog bliver at finde balancen mellem det personlige og det private. På min forrige blog var jeg anonym, men det krævede enormt meget hele tiden at tænke over om nogen ville kunne genkende mig i det jeg skrev og ændre detaljer i mine historier, så man ikke kunne se at det var mig. Men jeg vil gerne stå ved det jeg skriver, så her er jeg ikke anonym (altså kun lige indtil jeg rent faktisk får skrevet noget på Om mig-siden, men det kommer nok om ikke så længe :-)).

Og hvad skal denne blog så handle om? Det har jeg ikke helt fundet ud af endnu, men som titlen siger bliver det noget om at gå bevidst gennem livet, og så lidt om mine strikke- og hækleprojekter, enneagrammet, projekter i køkkenhaven, livets små finurligheder og meget andet…

Dette indlæg blev udgivet i Om at blogge. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *