Om at finde tilbage

Jeg har fundet yogaen igen! Der var en periode for en del år siden hvor jeg brugte den del tid på yoga, men det stoppede og jeg glemte alle de gode ting yoga gør for mig. Men nu er jeg på den igen. Jeg har fundet et godt yogasted hvor jeg er begyndt til astanga yoga. Lidt anderledes end det hatha yoga jeg dyrkede tidligere, men jeg kan godt lide at jeg kan mærke en klar fysisk forandring. Samtidig er jeg faldet over en ny yoga-bog som du kan se på billedet, og den er super god. Meget inspirerende og med nogle ret korte programmer (15-20 min.), så nu er det blevet lidt nemmere for mig at tage yogamåtten frem på stuegulvet.

Yogabog

Dette indlæg blev udgivet i Bøger, Yoga. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *