Min vision – brainstorm

Jeg tumler stadigvæk med hvad jeg egentlig skal med denne blog og hvor meget af mig selv jeg “tør” dele ud af. Jeg skriver meget dagbog, og et sted at starte er at dele noget af det jeg skriver der.  Nedenstående er fra min dagbog i mandags  

Jeg er ved at (gen)læse “Hvad venter du egentlig på?” af Sofia Manning. Jeg læste den første gang for en del år siden, men jeg så den omtalt et sted for nylig, og så fik jeg lyst til at læse den igen. Det er ikke så meget af den jeg husker fra første gang jeg læste den, så det er nok ikke helt tosset at læse den igen.

I bogen er der en øvelse, hvor man skal finde sin vision, og den vil jeg egentlig gerne kigge lidt nærmere på, så her kommer en brainstorm på hvad min vision/mine drømme er:

  • Jeg vil leve simpelt og lade mit liv fylde af de nære ting og være sammen med de mennesker jeg holder af
  • Jeg vil bruge tid i naturen
  • Jeg vil være et forbillede for mine børn, og gøre mit til, at de bliver nogle ansvarsfulde mennesker, der lever deres liv fra hjertet og har troen på sig selv
  • Jeg vil se mulighederne i andre mennesker og være med til at udvikle dem
  • Jeg vil fordybe mig, lære ny viden og lade verden åbne sig
  • Jeg vil dele ud af mig selv og mine tanker om verden
  • Jeg vil have en krop i balance og give den det den har brug for
  • Jeg vil have økonomisk frihed til at arbejde mindre
  • Jeg vil stå ved mine følelser overfor mig selv og andre
  • Jeg vil leve et liv hvor der er plads til, og fokus på, mødet mellem mennesker
JEG VIL LEVE ET MENINGSFULDT LIV
MED KÆRLIGHED, ENKELHED OG RUMMELIGHED
Dette indlæg blev udgivet i Personlig udvikling. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *