Her læser jeg med…..og fremtidstanker

Der har været meget stille på bloggen den seneste måneds tid, og det skyldes især, at jeg stadigvæk ikke helt helt har fundet rammerne for bloggen. Hvad skal fokus være og hvor meget skal jeg give af mig selv? Især det sidste er en stor udfordring fordi jeg altid har været meget nærig i forhold til at give af mig selv.

I forbindelse med et enneagram-kursus sidste år skulle jeg finde et billede/ord på det jeg gerne vil være. Filosofien var at i stedet for at sætte en masse mål, ville det at have et billede gøre at det gav sig selv hvilke mål der var nødvendige for at opnå det man gerne ville. En af de andre kursister valgte “ninja” som billedet på det han gerne ville være, for han ville gerne kunne være rolig og tilstede i nuet og kunne reagere med det samme i situationen i stedet for at der gik flere timer før han reagerede (og andre mennesker kunne have svært ved at forstå, når han vendte tilbage til en situation/konflikt som de egentlig opfattede som afsluttet). Jeg synes det var et fantastisk billede og på mange måder kunne jeg også godt selv tænke mig at opnå det.

Men jeg valgte “formidler” som billede på det jeg gerne vil opnå, og det handler om jeg har mange tanker, viden og perspektiver som desværre alt for ofte forbliver i mit hoved, og når de så en sjældent gang kommer ud, så sker det som regel at de ikke helt bliver forstået af modtageren fordi jeg glemmer halvdelen i min iver over at der endelig er noget jeg har taget mig sammen til at formidle.

Så tanken med denne blog handler i høj grad om formidling, om at sætte ord på de ting jeg oplever og de tanker der suser rundt i mit hoved. Og så er fokus også at sætte handling bag for jeg har ofte et blogindlæg i tankerne, men der er nogle gange langt fra tanke til handling.

Jeg læser en del blogs, men ofte kun som observatør. Jeg vil også gerne blive bedre til at kommentere, men det vil igen kræve at jeg giver noget af mig selv, står ved mine meninger, og giver dem til kende uden at nogen har spurgt om dem, og det er det jeg synes er så skide svært. Men jeg plejer at sige “man får ikke større udfordringer end man magter”, og det gælder vist også i denne situation.

Lige for tiden læser jeg ikke med så mange steder, jeg har skåret ned på antallet af blogs fordi det faktisk er ret tidskrævende at følge med mange steder.

Jeg er meget inspireret af bloggen her, hvor iagttagelserne og billederne er mange. Jeg kan især godt lide de mange billeder og det er nok noget jeg vil forsøge at gøre efter her hos mig selv. Og så er hun strikker på et niveau som er helt fantastisk, det er vist ikke lige foreløbig jeg når dertil.

I min søgning efter forskellige indgangsvinkler til simple living er jeg faldet over denne blog, som er skrevet af en amerikansk kvinde, der har mange interessante holdninger og skriver super godt. En anden blog jeg er faldet over i simple living sammenhæng er denne her, og hun går virkelig linen ud med hensyn til simple living. Det er ikke lige der jeg er, men jeg lader mig inspirere.

Jeg følge også ofte med her, hvor der kan hentes meget inspiration til en grønnere og mere bæredygtig måde at leve sit liv på. Dog kan der godt være meget fokus på børn (hvorfor er det lige at mange først for øjnene om for alle fordelene ved at leve grønnere når de får børn??), men jeg tager det jeg kan bruge.

Så mit ønske er at blogge mere regelmæssigt og komme ud på lidt dybere vand med nogle emner som jeg har holdninger og meninger til. Mulighederne er uendelige…

Dette indlæg blev udgivet i Om at blogge, Tanker. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *